Coronavirus

Covid-19 opdatering (24.06.2022)

Så længe Coronavirus kan påvirke rejser gælder nedenstående:


Der er 100% tilbagebetalingsgaranti på alle indbetalte beløb til en rejse med os, såfremt rejsen ikke kan gennemføres på baggrund af de danske og/eller de norske myndigheders rejsevejledninger.


Beslutningen om en rejse kan gennemføres eller ej, tages med udgangspunkt i ovenstående én uge før afrejse.


Kunder der eventuelt bliver påvirket af dette vil få direkte besked.

Covid-19 opdatering (01.10.2021)

Der er stadig 100% tilbagebetalingsgaranti på alle indbetalte beløb til sæsonen 2022.

Vi følger både de danske og de norske myndigheders rejsevejledninger.


Norge har nu åbnet for indrejse fra Danmark. Du kan læse mere om de nuværende indrejserestriktioner her:

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/endringer-i-innreiserestriksjoner-og-karantenehotell-for-flere-land-og-omrader-i-europa-og-flere-nye-lilla-land/id2866366/

Covid-19 opdatering (21.04.2021)

Der er stadig 100% tilbagebetalingsgaranti på alle indbetalte beløb til sæsonen 2022.

Vi følger både de danske og de norske myndigheders rejsevejledninger.


Pr. mandag den 19.07.2021 er der inført indrejsekarantæne i Norge for rejsende fra fire danske regioner. Region Syddanmark er eneste region, der ikke kræver karantæne. De nuværende restriktioner gælder frem til 10.08.2021. Vi er dog fortsat optimiske og tror på, at det bliver muligt at afvikle rejser til vinter. Der vil løbende komme opdateringer her på siden, i takt med de norske myndigheders udmeldinger, som bliver vurderet én gang om ugen. Du kan læse mere om de nuværende indrejserestriktioner her:

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/endringer-i-innreiserestriksjoner-og-karantenehotell-for-flere-land-og-omrader-i-europa-og-flere-nye-lilla-land/id2866366/

Covid-19 opdatering (02.02.2021)

Efter et fornuftigt efterår med lavere smittetal, så det på et tidspunkt lyst ud for vinteren. Det gik desværre den gale vej, og der er stadig stenge rejserestriktioner. Skisæsonen er indtil videre udskudt. Alle ture frem til og med uge 10 er aflyst. Alle berørte gæster har fået direkte besked.

Sker der en ændring i de nuværende restriktioner, genoptager vi selvfølgelig rejseaktiviteterne.

Vi melder ud, hvis der sker ændringer.

Covid-19 opdatering (06.09.2020)

Vi følger hele tiden situationen i både Danmark og Norge. I skrivende stund blusser smitten lidt op, men begge lande har situationen nogenlunde under kontrol.


Som det er set siden pandemien brød ud, ændrer verdenssituationen og rejsevejledninger sig ofte og nogle gange med hastige skridt.

Det er vanskeligt at forudsige, hvordan vi som rejseudbyder skal forholde os til vinter, da der kan ske meget inden da.

Det er meget vigtigt for os at pointere, vi hele tiden følger myndighedernes retningslinjer i både Danmark og Norge.

Vi satser på sæson, og er defor ved at forberede til at vores grupper kan få nogle fantastiske og uforglemmelige oplevelser i Norge og på fjeldet til vinter.


Der er stadig 100% tilbagebetalingsgaranti på alle indbetalinger, så gæster der rejser med os ikke har nogle udgifter, hvis rejser ikke kan gennemføres på baggrund af myndighederes retningslinjer.

Covid-19 opdatering (06.04.2020)

Verden er vendt på hovedet, det kræver ikke en nærmere forklaring. Men til gengæld vil vi gerne give en forklaring på, hvordan du og din gruppe skal forholde dig/jer til et ophold på Skilejrskole i Norge på Sulseter vinteren 2021.


Vi følger både de danske og de norske myndigheders retningslinjer. Som det ser ud nu, begynder vores vintersæson mandag den 11.01.2021. På nuværende tidspunkt er der ingen som kan forudsige, hvor, hvornår eller hvordan denne globale krise ender.
Det er set, hvordan “situationen” både nationalt og internationalt ændrer sig på kort tid.


Vores budskab: BESTIL en lejrskole, grupperejse eller privat rejse med RO I SJÆLEN.


Vi GARANTERER AT INDBETALTE BELØB, UANSET OM DET ER DEPOSITUM ELLER RESTBELØB TILBAGEBETALES 100%, såfremt rejsen til vinter ikke kan gennemføres pga. Corona-virus (Covid-19).


Ydermere vil vi gerne fremhæve flg.:


- Vi bruger danske busser med danske chauffører


- Vi er kun os på fjeldstuen og i de naturskønne områder, der kommer ikke folk udefra og blander sig med dig/jer som rejsende


- Vi er medlem af Rejsegarantifonden


Eventuelle ændringer i officielle rejsevejledninger, opholdet, transporten eller lign. vil blive kommunikeret ud på hjemmesiden, email, Facebook og Instragram.


Vi vil endvidere opkræve depositum med en kortere betalingsfrist end normalt, så vi som rejsebureau og du som kunde har større sikkerhed for rejsens gennemførsel