Sulseter

Sulseter fjeldstue

Sulseter Fjeldstue og hytter rummer plads til ca. 75 gæster. Fjeldstuen har 17 gæsteværelse af forskellig størrelse. Der findes både enkelt-, dobbelt- og familieværelser, hvoraf de fleste er med bad og toilet. Endvidere er der opholdsstue, en ældre pejsestue samt en lys spisesal med flot panoramaudsigt over Gudbrandsdalen og fjeldene. I tillæg til fjeldstuen er der 5 familiehytter samt en storhytte med plads til ca. 26 personer på selvforplejning.


Sulseter har egen skibakke med et mindre skihejs som gratis kan benyttes af fjeldstuens gæster om eftermiddagen. Det er dog en betingelse, at gæsterne selv påtager sig opsyn med skihejsen, når den kører.


Fjeldstuen ligger perfekt i forhold til løjpenettet på Sødorpfjeldet, hvor der er turmuligheder af alle sværhedsgrader. Med en beliggenhed i ca. 950 m.o.h. går man direkte ud på højfjeldet og har flere fjeldtoppe indenfor rækkevidde. Områdets højeste top, Gråhø, ligger i 1.431 meters højde og er et oplagt mål for de mere erfarne skiløbere, som på ca. 3 timers tid vil kunne nå derop. I uvejr kan man søge ned i skovløjpen, som også er en populær familietur.